Saturday, November 27, 2010

NgangkunG Review

Posted by Vie Zaza at 7:01 AM
Disebabkan mood bekerja tiada hari ini, aku telah merajinkan diri untuk meng"review" movie semalam.. adeh~( mmg seperti tiada keje langsung!!)

 Starting citer da kelakar..mmg terbahek la..sbb bila kita mula2 dak gelak cam nk pecah perut, kita msti akan rasa teruja nk tgk lagi.lagi n lagi...
 so, pengarah pandai menarik attention penonton...
 kemudian, dari satu babak ke satu babak..adeh~
 smpai da xingat...
 tp ketiga2 pelakon mmg best!
 even ni bru 1st time diorg digabungkan.. angah..sam..izat...
pastu yg part xley lupa..masa wahi nk gi toilet..
"sayang, kencing kat sini je la..."
 hahaa...mmg lawak okey!!! selamber sgt muka dia..
 then, Dr kat klinik...hahaha...mmg best!
 betol jugak.
 dia gunakan cara reverse phyco~ muka mmg xhengat lawak!
 then, masa tragedi kat dlm hutan.
 hambo, x pandai kecek kelate!
mmg kelakar x hengat!!
last skali, masa pendita tue dtg,,,kahkah...
lawak okey lan pet2.. adui..masa ni, penonton duduk sebelah kiri aku, mmg siap tendang2 kerusi gelak..
adeh~ seb bek x terkena tendangan tue..=p
tp ending okey, cuma x brape kuat!
means dia patot bgi pengajaran yg lebih jelas..
 nih cam kabur2 je..
last2 da baik..
cam mood penonton, mati kat situ..
 last but not least, "last aku gi surau, masa UPSR rasenyer"..
 erm..byk jugak pengajaran2 yg baik dlm citer tue..
jadi, x rugi tgk kat movie..


 NotaKaki: patut la nape estet x ley menang FFM..

 Sekian. 
 

0 comments:

love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

OuR sTOry Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei