Saturday, November 26, 2011

Transformasi... i like!!

Posted by Vie Zaza at 9:40 PM 0 comments
Salam...


Rasanya lama betul saya tak menjengah blog ni...
Penuh dah ke sesawang kat blog ni... cepat-cepat...sapu sume sesawang yang ada...hehe...


Hari ni nak share satu testimonial dari blog My Great Leader Kak Yaty..


Awesome !!


Sape kata Impian Tak Mungkin terlaksana...
Bagi semua yang bersaiz XLLLL jom mulakan transformasi ke saiz L


Jom kita review!


Sarah Thomas......dah bertunang , muda lagi about 23years,tapi mula2 jumpa dia mmg boleh describe obess....ttp skrg tidak lagi, happy sangat dia, happy lagi kita!! 


Asal nak pakai korset je cz tertarik dgn PB , maklumlah nak kawin x lama lagi, 2012 dgn pasangan y jauh nun di seberang laut. After discussion sarah very excited nak try pakej Slim "beautiful with save & safe" . .... 1 set corset PB + 3 kotak lactolite mengubah segalanya.....

                                     before......95kg!! 2011

                                    before 95 kg OGOS/2011


After 3 months.......d new sarah was born!!!!

after 75kg....NOV/2011

Congratulations Sarah......very happy to see u now!! sarah ni bfore this alami sembelit sejak dr kecil, perlu bergantung pd ubat doktor utk buang air besar, nasiblah family org berada boleh tanggung ubat selama ni utk pastikan dia buang air je........ Alhamdulillah maintanance diri dia dah berkurang sbb LACTOLITE bantu dia buang setiap pagi dgn lancar hanya dgn kos RM158 sebulan , bfore this ubat tu lagi mahal.

Now , Sarah teruskan dgn kotak y ke-4 Lactolite utk dapat BMI yang paling cun!!! Terima kasih Premium beautiful  & lactolite cz memberikan harapan & penampilan baru utk gadis comel ni.....i like Sarah very2 much coz parents dia pun baik2 semua, nnt kawin akak datang ye!!


                                   meletopsss di pasaran!!!!

SOOOOO.......pada sahabat kat luar sana , jom kita sertai kegembiraan mereka ni, jika kami boleh, u olllssss pun boleh....kecantikan bukan utk sesiapa, kesihatan paling utama.....badan overweight macam2 ada, y penting kita tau diri kita amat berharga.



SO u'oll di luar sana..teruja tak nak jadi macam Sarah! 


Jangan tunggu lagi untuk make over diri kita!


PM me ...or just call/sms me at  017-7901314


nota kaki: Jangan takut dengan angka.. berani untuk satu perubahan

Thursday, November 10, 2011

:: Life::

Posted by Vie Zaza at 5:18 AM 0 comments
::Our Life::

Wednesday, November 9, 2011

:: Premium Beautiful Part 2::

Posted by Vie Zaza at 6:17 PM 0 comments
Selasa 8Nov11

Tempat kejadian: opis...

fik: eh..azah..ko mmpk ramping plak ari ni?
me:..errr..smbil tersipu2 malu.... erk..erk... kesan PB...huhu....
fik: waaaah.....

hehe.. malu mula2... tp jdi bangga & tmbah semangat untuk kempen kurus & sihat 2012....

yes!! after use PB only for 4days continuously 8hours... great!!!

seronok kan bila ada org nampk perubahan kita...
kita sendiri akan rasa lebih confident...

so.. u.oll...mesti nk rasa juga ape yg me rasa skrg...soo...

dont miss this PREMIUM BEAUTIFUL....

get ur PB NOW..

COntact ME 017-7901314
Published with Blogger-droid v2.0.1

Prudential BSN

Posted by Vie Zaza at 8:37 AM 0 comments
Bersedia Untuk Menghadapi Waktu-Waktu Kecemasan??

Kewangan sudah Mencukupi untuk kecemasan??

Click Here>> Info

YES!! 

INSURANS

" KEPERLUAN BAGI SEMUA"


Hubungi saya Untuk Maklumat Lanjut

Norazah

017-7901314

Pinjaman Al-Rajhi - Kerajaan & Swasta

Posted by Vie Zaza at 8:31 AM 0 comments
Jika Berminat Untuk Pinjaman Peribadi dari Bank AL-Rajhi

Click here >> Al-Rajhi


Saturday, November 5, 2011

:: Salam Aidiladha::

Posted by Vie Zaza at 6:34 PM 0 comments
Salam Aidiladha

Syukur
Aidiladha tiba lagi
Masih berkesempatan untuk merasai nikmat hari yang mulia ini

Nikmat Pengorbanan yang tidak pernah terhenti
Terkenang besarnya pengorbanan baba dan mama membesarkan diri ini 
sehingga menjadi diri ini seperti sekarang
Terima kasih mama & baba
I love both of U soooo Much~

Untuk diri ini
Betapa besarnya Pengorbanan untuk mencapai kejayaan
Kejayaan yang bukan datang dengan mudah
Pengorbanan Masa & Wang Ringgit
Bukan alasan untuk kita mencapai KEJAYAAN

2012
Tahun Baru
Yang bakal membawa satu lembaran baru kehidupan
Semoga Pengorbanan Hari Ini Menjadi titik awal Kejayaan Akan datang.

Kejayaan itu disusuli dengan 
Usaha + Doa.. 
Insyaallah Berjaya...
Janji ALLAH pada hamba-hambanya...

Nota Kaki: Orang yang berjaya sentiasa melihat peluang tetapi orang yang gagal sentiasa melihat masalah dalam peluang. Berilah peluang kepada diri untuk membuktikan kehebatan diri. Tidak ada perkara besar pernah tercapai tanpa kesungguhan.


Friday, November 4, 2011

:: Kekuatan::

Posted by Vie Zaza at 6:29 AM 0 comments
Salam....

Hati ini..
Teruslah tabah...
Teruskan perjuangan...
Tetapkan hati...
Yakinlah kejayaan ada di depan...
Tingkatkan usaha....
Tingkatkan daya...
Istiqamah berdoa padaNYA...
Restu ibu bapa..
Insyaallah....



Nota kaki: Mesti boleh!!!

Published with Blogger-droid v1.7.4

Wednesday, November 2, 2011

:: Kenapa Saya Pilih PREMIUM BEAUTIFUL?::

Posted by Vie Zaza at 9:49 AM 0 comments


Salam….

Saja untuk berkongsi rahsia kecantikan dan kesihatan wanita…
Bila sebut kecantikan, kebanyakan wanita akan mula obsess dan berlumba2 ke arah itu…
Bila sebut kesihatan, lagi la semua mengejar tak kira wanita atau lelaki..
Tapi bila sebut kecantikan +kesihatan= semua Org mesti  NAK!NAK!NAK!

Ada berbagai2-bagai cara untuk dapatkan kedua-duanya sekali…
Begitu juga sy… Pling sy nak dptkan adalah..BERAT BADAN YG IDEAL..auuuuwww!!
Susah Kan..
Da byk sgt petua yg di amalkan..Tp berat badan masih macam ni jugak…

Ada org kata minum air jus epal hijau+peria katak+daun saleri+lobak.. blend..minum jusnya…
Sy buat juga!
Tp belum kurus jugak.. Tp derita gak nak minumnya tue..! Rasa jus nya  ,adui!!!
Boleh refer Post saya yg ni.. Petua Untuk Kurus
Kurus ke?? hahahaha..Please...jgn gelak kan diri sendiri!!

Then sy penah juga pegi London Weight Mgt.. Tau kan Mahal?! Errr.. Sy pegi jugak..
Tp kesan kurus mase kat situ..Lepas tue balik umah gemuk balik…
Nak kata sy makan byk, pon x jugak…
Siap ada supplement lagi dia suh makan…
Erk! Duit…duit…sampai kering dibuatnya…

Then beli teh org kampung la..  beli satu jenis teh gak kat farmasi… pUn effect dia buang air besar…
Tp xboleh tahan,,sakit perut memanjang je…


Yang paling tak boleh terima !
Perubahan Ketara!! Only for 8 months boleh naik 14KG!! Ermm…kena buat sesuatu juga

berat badan Ideal masa ni..auwww!!


situasi atas masa pakai seluar Shimano size 29 okey…Berat mase ni baru ~55-58 Kg je ,,, adoi!!!

Tp skrg….erk!!!!



|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|




Oh! Ini saya kah?? 

Ni skrg pkai suar keje Saiz 33.. memg besar la. Berat pling last timbang ~ 69KG!
.sume saiz2 sebelum ni da xley pakai..kena beli suar baru

Yes! Memg kena amik tindakan serius! Lagi la nak tunang,,nak kawin! Xmuat la nanti baju!!

And early Feb lepas…sy ad follow Blog Blogger yg best…
And dia citer Pasal PREMIUM BEAUTIFUL(PB)
Erm.. tergerak gak hati nak pakai..Tp xtau nak contact sape kat JB ni. Atau Pontian..
So,,,terkubur je hasrat tue mcm tue je tau…
Then…
Tiba2 ptghn bulan lepas ada org perkenalkan PB ni pada sy… Org itu adalah Kak Yati! Thanks So Much akak sbb tergerak hati nak promote kat azah,..
Teruja okey!
Tak Pikir 2,3 kali.. Terus grab beli & Jadi Ahli…
Tapi sebelum dpat sy nyer PB..
Sy dapat feel dlu pakai PB…

Ni pengalaman sy pertama kali pakai PB…

Let check Out!


Hah…macam tue la citernyer


Amacam?? Teruja tak nak ada semangat nak kurus, nak cantik, nak sihat & JANA INCOME???

Jangan Lepas kan Peluang ni!! Kadang-kadang Peluang tak datang kali ke 2.. Kalau datang pun..Kita jauh da tertinggal...dan rasa menyesal... juga masa tue la kita akan cakap..
"Kenapa la dari dulu aku tak beli & Pakai"...

Yes...macam sy sbnarnya... Da lama tau.. Tp skrg baru Nak beli & Pakai...
Rasa Rugi Sgt~ 
Pheww~ Lega...SbB SAYA MASIH BELUM TERLAMBAT!!

So, apa tunggu lagi... 
JOm sama-sama ngn sy jadi kurusjadi cantikjadi sihat & Dapat INCOME 

Contact me: 017-7901314
FB: violet_hiraku@yahoo.com
email: norazahsaffee@gmail.com

Segala kemusykilan akan dilayan dengan sebaik mungkin untuk memastikan kedua-dua pihak berpuas hati...ewah~
huhuhu...

Nota kaki: FREE VIETNAM TRIP!! SAPE MAU?????

:: Kenapa Saya Pilih PREMIUM BEAUTIFUL?::

Posted by Vie Zaza at 9:13 AM 0 comments
Salam….

Saja untuk berkongsi rahsia kecantikan dan kesihatan wanita…
Bila sebut kecantikan, kebanyakan wanita akan mula obsess dan berlumba2 ke arah itu…
Bila sebut kesihatan, lagi la semua mengejar tak kira wanita atau lelaki..
Tapi bila sebut kecantikan +kesihatan= semua Org mesti  NAK!NAK!NAK!

Ada berbagai2-bagai cara untuk dapatkan kedua-duanya sekali…
Begitu juga sy… Pling sy nak dptkan adalah..BERAT BADAN YG IDEAL..auuuuwww!!
Susah Kan..
Da byk sgt petua yg di amalkan..Tp berat badan masih macam ni jugak…

Ada org kata minum air jus epal hijau+peria katak+daun saleri+lobak.. blend..minum jusnya…
Sy buat juga!
Tp belum kurus jugak.. Tp derita gak nak minumnya tue..! Rasa jus nya  ,adui!!!
Boleh refer Post saya yg ni..

Then sy penah juga pegi London Weight Mgt.. Tau kan Mahal?! Errr.. Sy pegi jugak..
Tp kesan kurus mase kat situ..Lepas tue balik umah gemuk balik…
Nak kata sy makan byk, pon x jugak…
Siap ada supplement lagi dia suh makan…
Erk! Duit…duit…sampai kering dibuatnya…

Then beli teh org kampung la..  beli satu jenis the gak kat farmasi… pUn effect dia buang air besar…
Tp xboleh tahan,,sakit perut memanjang je…


Yang paling tak boleh terima !
Perubahan Ketara!! Only for 8 months boleh naik 14KG!! Ermm…kena buat sesuatu juga

Tuesday, November 1, 2011

::Mencari POSITIF bagi sesuatu yang NEGATIF::

Posted by Vie Zaza at 8:01 AM 1 comments
Assalamualaikum..
Sesungguhnya kita patut BERSYUKUR...Alhamdulillah....


Syukur..Alhamdulillah..


1.. utk suami/isteri yg tidur berdengkur di waktu malam,  beliau tidur disisi kita bukan dengan orang lain.

2. utk anak/adik perempuan kita yg mengomel apabila mencuci pinggan,   itu bermakna dia berada di rumah, bukan di jalanan berpeleseran.

3. utk cukai pendapatan yg kita kena bayar,  itu bermakna kita masihmempunyai pekerjaan.

4. utk pakaian kita yang dah tak muat,  itu bermakna kita cukup makan.

5. utk lantai yg perlu dimop, tingkap yg perlu dilap dan rumah yg perlu dikemas ,  itu bermakna kita mempunyai tempat tinggal.

6. utk bunyi bising jiran²,  itu bermakna kita masih lagi boleh mendengar.

7. utk timbunan pakaian yg perlu dicuci/digosok  itu bermakna kita ada pakaian untuk dipakai.

8. utk keletihan/kesakitan otot selepas seharian bekerja,  itu bermakna
kita masih berupaya utk kerja kuat.

9. utk tempat letak kereta yg jauh drpd lif,  itu bermakna kita masih
berupaya utk berjalan.

10.utk jam loceng yg berdering pd waktu pagi,  itu bermakna kita masih hidup untuk meneruskan hari tersebut...



      "Jika tak dapat apa yang kita suka, belajarlah menyukai apa yang kita dapat...dan bersyukurlah dengan apa yang kita ada"

Nota kaki: Alhamdulillah..Sentiasa Bersyukur dengan apa yang ada..tapi sentiasa menggandakan usaha untuk mendapat sesuatu...
.

__,_._,___

love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

OuR sTOry Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei