Tuesday, October 25, 2011

::Percubaan pertama:: premium beautiful::

Posted by Vie Zaza at 7:49 AM
Premium Beautiful :Percubaan pertama: Day 1.

Hati ni mmg penuh tanda tanya juga ragu-ragu okey… Mula lah x keruan…Byk yg terbuku di hati… Terfikir di otak pemikiran.. kadang-kadang smpai keluar dari kotak pemikiran tau. Yelah! Percubaan Pertama kata kan…Dalam hati mase tu, sibuk memikir

SeLESA ke?

Tak Sakit ke ?

Boleh kurus Ke?

Pinggang da tak sakit ke??

And the answer is… YESSSSS..!!

Yess my dear… jawapan nya Yes~

Sbb mmg selesa sgt pkai PB ni…

Testimonal perjalanan dari JB ke Shah Alam balik semula ke Melaka dari jam 7.00 am – 11 pm, around 16 hours memakai PB.. still masih selesa and tak sakit.. Malahan rase selesa…Terasa ada benda support kat bhgian2 lemak yg terkeluar dari track tue …hahaha… Wah!! Hati terus berbunga2 okey… lalalalalaaa~

Badan juga rasa tak sakit especially kat bahagian pinggang..Sebab selalunya bila kita dah mula menampakkan lemak2 yg gembira berada di badan- badan kita ni, pinggang pun mula terasa sakit.. ~ Phew! Sbb I pon sama, lemak2 ni cepat betol berkembang!!


Boleh kurus ke? Sure boleh .! Dalam 2 hari pkai PB, tak perlu nak tahan-tahan makan, Eh! Xnak makan coklat la, nnti gemuk! Tak nak makan ini la, sbb takut gemuk! Don’t worry, makan je okey.. Da turun 2KG,, Dari 69 turun ke 67 Kg dalam masa dua hari je tue…

Andai kata la kita continue pkai PB ni, seminggu bape byk bila kita boleh kurus, Kalau sebulan, kalo setahun?!!

Wow~jgn cakap la~ Bdan model pon kalah~
Okey! Continually use PB untuk pastikan anda dapat maklumat tepat juga testimonial yang tepat-

Published with Blogger-droid v1.7.4

3 comments:

Azmiatie AR on October 27, 2011 at 5:02 AM said...

kena letak LIKE...senang nak link terus kat FB awok....saya suker...suker...

Vie Zaza on October 27, 2011 at 6:22 AM said...

hehehe...Like~

Azmiatie AR on November 2, 2011 at 9:58 AM said...

Love Azah...kita pasti berjaya bersama2...

love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

OuR sTOry Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei