Monday, October 24, 2011

::Berbelog dari hujung jari::

Posted by Vie Zaza at 9:47 AM
yea! mmg sgt maju,pantas,cepat, juga super cool!!!
kenapa?....
sbb skrg ni nk berbelog tak payah nak tnggu balik umah, bukak wifi, bukak lappy, tnggu browser..pastue tiba2 lappy hang!!!, argghgh!!! okey! situasi ni msti worst!..mase tu pulak tgn ko da melentik2 kat keyboard nak menaip cite yg paling hot ko rase? yg ko je rase kan?..ye..ye... tp xdpt nk hapdate belog!! owhhh..sungguh tensiiioonnn.... tak gitu feeling nya???

tp skrg tak lgi... bermcm2 jenis,bentuk beauty, smartphone di pasaran yg mmg byk kemudahan ni...ape lg!! grab cpat2 1 smartpone kt kedai sblh tue..
siap ada apps utk blogger-droid..gitu namanya kata ko!!
pasnih da boleh update hehari ni...
aku paksa korg baca ceciter aku hehari...hehe...

notakaki: bila dunia tanpa sempadan, tiada sebab kenapa ikatan jauh itu tak mungkin di dekatkan....
Published with Blogger-droid v1.7.4

0 comments:

love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

OuR sTOry Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei