Saturday, November 26, 2011

Transformasi... i like!!

Posted by Vie Zaza at 9:40 PM 0 comments
Salam...


Rasanya lama betul saya tak menjengah blog ni...
Penuh dah ke sesawang kat blog ni... cepat-cepat...sapu sume sesawang yang ada...hehe...


Hari ni nak share satu testimonial dari blog My Great Leader Kak Yaty..


Awesome !!


Sape kata Impian Tak Mungkin terlaksana...
Bagi semua yang bersaiz XLLLL jom mulakan transformasi ke saiz L


Jom kita review!


Sarah Thomas......dah bertunang , muda lagi about 23years,tapi mula2 jumpa dia mmg boleh describe obess....ttp skrg tidak lagi, happy sangat dia, happy lagi kita!! 


Asal nak pakai korset je cz tertarik dgn PB , maklumlah nak kawin x lama lagi, 2012 dgn pasangan y jauh nun di seberang laut. After discussion sarah very excited nak try pakej Slim "beautiful with save & safe" . .... 1 set corset PB + 3 kotak lactolite mengubah segalanya.....

                                     before......95kg!! 2011

                                    before 95 kg OGOS/2011


After 3 months.......d new sarah was born!!!!

after 75kg....NOV/2011

Congratulations Sarah......very happy to see u now!! sarah ni bfore this alami sembelit sejak dr kecil, perlu bergantung pd ubat doktor utk buang air besar, nasiblah family org berada boleh tanggung ubat selama ni utk pastikan dia buang air je........ Alhamdulillah maintanance diri dia dah berkurang sbb LACTOLITE bantu dia buang setiap pagi dgn lancar hanya dgn kos RM158 sebulan , bfore this ubat tu lagi mahal.

Now , Sarah teruskan dgn kotak y ke-4 Lactolite utk dapat BMI yang paling cun!!! Terima kasih Premium beautiful  & lactolite cz memberikan harapan & penampilan baru utk gadis comel ni.....i like Sarah very2 much coz parents dia pun baik2 semua, nnt kawin akak datang ye!!


                                   meletopsss di pasaran!!!!

SOOOOO.......pada sahabat kat luar sana , jom kita sertai kegembiraan mereka ni, jika kami boleh, u olllssss pun boleh....kecantikan bukan utk sesiapa, kesihatan paling utama.....badan overweight macam2 ada, y penting kita tau diri kita amat berharga.



SO u'oll di luar sana..teruja tak nak jadi macam Sarah! 


Jangan tunggu lagi untuk make over diri kita!


PM me ...or just call/sms me at  017-7901314


nota kaki: Jangan takut dengan angka.. berani untuk satu perubahan

Thursday, November 10, 2011

:: Life::

Posted by Vie Zaza at 5:18 AM 0 comments
::Our Life::

Wednesday, November 9, 2011

:: Premium Beautiful Part 2::

Posted by Vie Zaza at 6:17 PM 0 comments
Selasa 8Nov11

Tempat kejadian: opis...

fik: eh..azah..ko mmpk ramping plak ari ni?
me:..errr..smbil tersipu2 malu.... erk..erk... kesan PB...huhu....
fik: waaaah.....

hehe.. malu mula2... tp jdi bangga & tmbah semangat untuk kempen kurus & sihat 2012....

yes!! after use PB only for 4days continuously 8hours... great!!!

seronok kan bila ada org nampk perubahan kita...
kita sendiri akan rasa lebih confident...

so.. u.oll...mesti nk rasa juga ape yg me rasa skrg...soo...

dont miss this PREMIUM BEAUTIFUL....

get ur PB NOW..

COntact ME 017-7901314
Published with Blogger-droid v2.0.1

Prudential BSN

Posted by Vie Zaza at 8:37 AM 0 comments
Bersedia Untuk Menghadapi Waktu-Waktu Kecemasan??

Kewangan sudah Mencukupi untuk kecemasan??

Click Here>> Info

YES!! 

INSURANS

" KEPERLUAN BAGI SEMUA"


Hubungi saya Untuk Maklumat Lanjut

Norazah

017-7901314

Pinjaman Al-Rajhi - Kerajaan & Swasta

Posted by Vie Zaza at 8:31 AM 0 comments
Jika Berminat Untuk Pinjaman Peribadi dari Bank AL-Rajhi

Click here >> Al-Rajhi


Saturday, November 5, 2011

:: Salam Aidiladha::

Posted by Vie Zaza at 6:34 PM 0 comments
Salam Aidiladha

Syukur
Aidiladha tiba lagi
Masih berkesempatan untuk merasai nikmat hari yang mulia ini

Nikmat Pengorbanan yang tidak pernah terhenti
Terkenang besarnya pengorbanan baba dan mama membesarkan diri ini 
sehingga menjadi diri ini seperti sekarang
Terima kasih mama & baba
I love both of U soooo Much~

Untuk diri ini
Betapa besarnya Pengorbanan untuk mencapai kejayaan
Kejayaan yang bukan datang dengan mudah
Pengorbanan Masa & Wang Ringgit
Bukan alasan untuk kita mencapai KEJAYAAN

2012
Tahun Baru
Yang bakal membawa satu lembaran baru kehidupan
Semoga Pengorbanan Hari Ini Menjadi titik awal Kejayaan Akan datang.

Kejayaan itu disusuli dengan 
Usaha + Doa.. 
Insyaallah Berjaya...
Janji ALLAH pada hamba-hambanya...

Nota Kaki: Orang yang berjaya sentiasa melihat peluang tetapi orang yang gagal sentiasa melihat masalah dalam peluang. Berilah peluang kepada diri untuk membuktikan kehebatan diri. Tidak ada perkara besar pernah tercapai tanpa kesungguhan.


Friday, November 4, 2011

:: Kekuatan::

Posted by Vie Zaza at 6:29 AM 0 comments
Salam....

Hati ini..
Teruslah tabah...
Teruskan perjuangan...
Tetapkan hati...
Yakinlah kejayaan ada di depan...
Tingkatkan usaha....
Tingkatkan daya...
Istiqamah berdoa padaNYA...
Restu ibu bapa..
Insyaallah....



Nota kaki: Mesti boleh!!!

Published with Blogger-droid v1.7.4

Wednesday, November 2, 2011

:: Kenapa Saya Pilih PREMIUM BEAUTIFUL?::

Posted by Vie Zaza at 9:49 AM 0 comments


Salam….

Saja untuk berkongsi rahsia kecantikan dan kesihatan wanita…
Bila sebut kecantikan, kebanyakan wanita akan mula obsess dan berlumba2 ke arah itu…
Bila sebut kesihatan, lagi la semua mengejar tak kira wanita atau lelaki..
Tapi bila sebut kecantikan +kesihatan= semua Org mesti  NAK!NAK!NAK!

Ada berbagai2-bagai cara untuk dapatkan kedua-duanya sekali…
Begitu juga sy… Pling sy nak dptkan adalah..BERAT BADAN YG IDEAL..auuuuwww!!
Susah Kan..
Da byk sgt petua yg di amalkan..Tp berat badan masih macam ni jugak…

Ada org kata minum air jus epal hijau+peria katak+daun saleri+lobak.. blend..minum jusnya…
Sy buat juga!
Tp belum kurus jugak.. Tp derita gak nak minumnya tue..! Rasa jus nya  ,adui!!!
Boleh refer Post saya yg ni.. Petua Untuk Kurus
Kurus ke?? hahahaha..Please...jgn gelak kan diri sendiri!!

Then sy penah juga pegi London Weight Mgt.. Tau kan Mahal?! Errr.. Sy pegi jugak..
Tp kesan kurus mase kat situ..Lepas tue balik umah gemuk balik…
Nak kata sy makan byk, pon x jugak…
Siap ada supplement lagi dia suh makan…
Erk! Duit…duit…sampai kering dibuatnya…

Then beli teh org kampung la..  beli satu jenis teh gak kat farmasi… pUn effect dia buang air besar…
Tp xboleh tahan,,sakit perut memanjang je…


Yang paling tak boleh terima !
Perubahan Ketara!! Only for 8 months boleh naik 14KG!! Ermm…kena buat sesuatu juga

berat badan Ideal masa ni..auwww!!


situasi atas masa pakai seluar Shimano size 29 okey…Berat mase ni baru ~55-58 Kg je ,,, adoi!!!

Tp skrg….erk!!!!



|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|




Oh! Ini saya kah?? 

Ni skrg pkai suar keje Saiz 33.. memg besar la. Berat pling last timbang ~ 69KG!
.sume saiz2 sebelum ni da xley pakai..kena beli suar baru

Yes! Memg kena amik tindakan serius! Lagi la nak tunang,,nak kawin! Xmuat la nanti baju!!

And early Feb lepas…sy ad follow Blog Blogger yg best…
And dia citer Pasal PREMIUM BEAUTIFUL(PB)
Erm.. tergerak gak hati nak pakai..Tp xtau nak contact sape kat JB ni. Atau Pontian..
So,,,terkubur je hasrat tue mcm tue je tau…
Then…
Tiba2 ptghn bulan lepas ada org perkenalkan PB ni pada sy… Org itu adalah Kak Yati! Thanks So Much akak sbb tergerak hati nak promote kat azah,..
Teruja okey!
Tak Pikir 2,3 kali.. Terus grab beli & Jadi Ahli…
Tapi sebelum dpat sy nyer PB..
Sy dapat feel dlu pakai PB…

Ni pengalaman sy pertama kali pakai PB…

Let check Out!


Hah…macam tue la citernyer


Amacam?? Teruja tak nak ada semangat nak kurus, nak cantik, nak sihat & JANA INCOME???

Jangan Lepas kan Peluang ni!! Kadang-kadang Peluang tak datang kali ke 2.. Kalau datang pun..Kita jauh da tertinggal...dan rasa menyesal... juga masa tue la kita akan cakap..
"Kenapa la dari dulu aku tak beli & Pakai"...

Yes...macam sy sbnarnya... Da lama tau.. Tp skrg baru Nak beli & Pakai...
Rasa Rugi Sgt~ 
Pheww~ Lega...SbB SAYA MASIH BELUM TERLAMBAT!!

So, apa tunggu lagi... 
JOm sama-sama ngn sy jadi kurusjadi cantikjadi sihat & Dapat INCOME 

Contact me: 017-7901314
FB: violet_hiraku@yahoo.com
email: norazahsaffee@gmail.com

Segala kemusykilan akan dilayan dengan sebaik mungkin untuk memastikan kedua-dua pihak berpuas hati...ewah~
huhuhu...

Nota kaki: FREE VIETNAM TRIP!! SAPE MAU?????

:: Kenapa Saya Pilih PREMIUM BEAUTIFUL?::

Posted by Vie Zaza at 9:13 AM 0 comments
Salam….

Saja untuk berkongsi rahsia kecantikan dan kesihatan wanita…
Bila sebut kecantikan, kebanyakan wanita akan mula obsess dan berlumba2 ke arah itu…
Bila sebut kesihatan, lagi la semua mengejar tak kira wanita atau lelaki..
Tapi bila sebut kecantikan +kesihatan= semua Org mesti  NAK!NAK!NAK!

Ada berbagai2-bagai cara untuk dapatkan kedua-duanya sekali…
Begitu juga sy… Pling sy nak dptkan adalah..BERAT BADAN YG IDEAL..auuuuwww!!
Susah Kan..
Da byk sgt petua yg di amalkan..Tp berat badan masih macam ni jugak…

Ada org kata minum air jus epal hijau+peria katak+daun saleri+lobak.. blend..minum jusnya…
Sy buat juga!
Tp belum kurus jugak.. Tp derita gak nak minumnya tue..! Rasa jus nya  ,adui!!!
Boleh refer Post saya yg ni..

Then sy penah juga pegi London Weight Mgt.. Tau kan Mahal?! Errr.. Sy pegi jugak..
Tp kesan kurus mase kat situ..Lepas tue balik umah gemuk balik…
Nak kata sy makan byk, pon x jugak…
Siap ada supplement lagi dia suh makan…
Erk! Duit…duit…sampai kering dibuatnya…

Then beli teh org kampung la..  beli satu jenis the gak kat farmasi… pUn effect dia buang air besar…
Tp xboleh tahan,,sakit perut memanjang je…


Yang paling tak boleh terima !
Perubahan Ketara!! Only for 8 months boleh naik 14KG!! Ermm…kena buat sesuatu juga

Tuesday, November 1, 2011

::Mencari POSITIF bagi sesuatu yang NEGATIF::

Posted by Vie Zaza at 8:01 AM 1 comments
Assalamualaikum..
Sesungguhnya kita patut BERSYUKUR...Alhamdulillah....


Syukur..Alhamdulillah..


1.. utk suami/isteri yg tidur berdengkur di waktu malam,  beliau tidur disisi kita bukan dengan orang lain.

2. utk anak/adik perempuan kita yg mengomel apabila mencuci pinggan,   itu bermakna dia berada di rumah, bukan di jalanan berpeleseran.

3. utk cukai pendapatan yg kita kena bayar,  itu bermakna kita masihmempunyai pekerjaan.

4. utk pakaian kita yang dah tak muat,  itu bermakna kita cukup makan.

5. utk lantai yg perlu dimop, tingkap yg perlu dilap dan rumah yg perlu dikemas ,  itu bermakna kita mempunyai tempat tinggal.

6. utk bunyi bising jiran²,  itu bermakna kita masih lagi boleh mendengar.

7. utk timbunan pakaian yg perlu dicuci/digosok  itu bermakna kita ada pakaian untuk dipakai.

8. utk keletihan/kesakitan otot selepas seharian bekerja,  itu bermakna
kita masih berupaya utk kerja kuat.

9. utk tempat letak kereta yg jauh drpd lif,  itu bermakna kita masih
berupaya utk berjalan.

10.utk jam loceng yg berdering pd waktu pagi,  itu bermakna kita masih hidup untuk meneruskan hari tersebut...



      "Jika tak dapat apa yang kita suka, belajarlah menyukai apa yang kita dapat...dan bersyukurlah dengan apa yang kita ada"

Nota kaki: Alhamdulillah..Sentiasa Bersyukur dengan apa yang ada..tapi sentiasa menggandakan usaha untuk mendapat sesuatu...
.

__,_._,___

Thursday, October 27, 2011

::Birthday COntinue::

Posted by Vie Zaza at 9:05 AM 1 comments
Salam...

Post pasal Birthday ari tue macam byk pok pek pok pek je ek~ 
So, utk post kali ini lebih byk attach gambar je.,..Atas permintaan En Ami... 
Baik-baik..saya penuhi impian awak! Pejam mata... 1..2..3..Fuh!! Jeng..jeng...jeng..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
ni muka masih terkejut...Owh! suprise..

mase ni leh cover da! hahaha..nervous u!


custom made cake! Hadiah dari En Ami...Love u dear~

gigil-gigil tangan nak potong 

close up sikit kek
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ada gambar ni...
tp malu la...
.
.
.
.
nak tgk gak!
auwww!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.yg nak muntah, please sedia kan baldi siap2 ...

.
.
.
.
.
.
..

.
.
.
.
.
.

.
.dipersembahkan...
jeng..jeng..jeng...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ekekekeke..kan da kata.. tatap la korg gmbar ni!

Lastly special thanks to
Mohd Fahmi Shafie@ En Ami...
For this suprise...
terharu sgt

Juga kat bawah-bawah ni org yang juga sibuk membantu En Ami menyelesaikan misi in
Thanks juga Pada
Bob
Akmall
Abg Wan
Adie
Nizam
Kechik
Lisa


Nota Kaki: Persahabatan Sejati adalah selamanya

::Kejayaan Tidak Datang Dengan Mudah::

Posted by Vie Zaza at 8:40 AM 2 comments
Salam...


Kalau la bercerita tentang "kejayaan", "Berjaya" ," Johor Jaya"..eehh... Salah... 
semua mesti akan terbayang keindahan , manis-manis je kan... tapi selalu tak fikir di sebalik kejayaan tu pun perlukan kesusahan dan kepayahan awal..sebelum mengecapi kejayaan.. 


Sama Juga situasi nya kalau kita study..nak exam.. Tak kan la ko langsung tak belajar, then kuliah memang muka ponteng la.. Tutorial..haram tak penah buat.. Bukak buku? lagi la tak ada... Tiba-tiba ko amik exam.. Leh dapat 100% full mark ke? Mungkin ada tapi klo memang la gifted..Allah S.W.T kasi ko kelebihan kat situ... 
Tapi bagi-bagi orang yang biasa-biasa... macam aku ni hah! Kalau tak buat preparation before exam, memang ke laut la semua result aku! REPEAT PAPER la jawabnya tiap subject..


Itu situasi masa belajar.. macam mana plak situasi sekarang ni hah!
Da dapat degree..bak kata dlam drama-drama
" Akhirnya aku berjaya menggengam segulung ijazah"
Okey..FYI, itu cuma replika scrol je...Fuh!! Segulung ijazah tak ada pon lagi dalam tu...
tp bangga la jugak...sebab nanti mase ko naik atas pentas, ko masuk dalam skrin,
satu depan, semua tv penyiaran..bukan TV3 ke TV1..tp Tv-Tv kat luar dewan besar je...hohohoho..
Tp tetap gak nak Bangga!!!


Skrg ko ada degree, keje tp masih ada rase bebanan... Hutang PTPTN..Hutang Kete..Hutang Rumah.. Komitmen lagi..personal loan...duit insuran..bil astro..bil internet..bil air..bil api... Loan ASB... tue memang commitment tiap bulan..kasi Mak ayah da citer lain...Tu kategori WAJIB! .Tp yg Tiba-tiba kalau..
service kete... tayar pecah...sport rim rosak... tiba-tiba ada rombongan kilg...tiba-tiba ada hal-hal emergency!! Ini belum lagi kawin~ waaaa~ dasyat org-org muda skrg... termasuk gak ngn aku..Bebanan hutang yang tinggi! Nak kata boros, xde plak Beg Guess ke..Prada ke...LV ke. ..Tak da plak Baju-baju baru, kasut baru...tudung baru..make up baru..Semua tak ada.. tp Hujung bulan tetap gak kering... 
List Hutang

Mengikut kajian pun ada mengatakan, orang muda adalah kategori yang banyak berhutang...

Petikan dari Paper KOSMO.. Muflis?! ermm..
Kenapa?!
Sebab ape yg ko bayar semua tu adalah komitmen bukan kehendak,keinginan,...Astro + internet tue keperluan? hohoho.... Yelah..Keperluan jugak.. Da penat-penat keje, balik umah mesti nak tengok tv..
Ada astro leh tgk maharaja lawak... gelak sikit...gelak sikit.. Penat Hilang..Tension Hilang!
Kan..kan?! Keperluan tak?


YES! sbb tue penting nya korg yang muda-muda ni termasuk aku kena amik langkah kehadapan!
Free From Debt sblm umur 30 tahun?
Boleh?!!
YES!! Memang boleh..sangat2 boleh...
Nak atau tak nak je jawapan nya...


Ada hadith mengatakan 9 daripada 10 Pintu Rezeki adalah Perniagaan..
Betapa luasnya Pintu Rezki yang Allah buka unutk perniagaan...
Tapi kita masih tak sedar akan ganjaran yang kita terima jika berniaga mengikut tuntutan dalam ISLAM..
Di sini..amanat Rasulullah ada penerangan serba sedikit tentang perniagaan oleh Rasulullah...
Nampak sgt kan perniagaan memg da di mulakan oleh Rasulullah kita.. Jadi apa salahnya kita mengikuti Jejak Rasul kita untuk mengambil sikit Rezki dari salah satu pintu antara 9 pintu yang Allah telah buka kan..
Insyaallah...


Memetik kata-kata Leader Team :
"Org yg berjaya sentiasa melihat peluang tetapi org yg gagal sentiasa melihat masalah dalam peluang. Berilah peluang kepada diri untk membuktikan kehebatan diri. Tidak ada perkara besar pernah tercapai tanpa kesungguhan"


Kata-kata ini mmg membuatkan semngat untuk memulakan... Lebih baik kita cuba memulakan dari kita menunggu org lain memulakan..Sbb dalam hati kita Yakin... Peluang sudah ada di depan mata kita...


Insyaallah...Mula membuka tapak pertama..Semoga tapak ini terus laju dan laju... 


Kawan-kawan yang nak bersama mula untuk memulakan tapak.. JOm!! Kita mulakan tapak bersama-sama...Sbb kejayaan kita adalah kejayaan bersama...Dengan adanya Company yang Kukuh..Produk yang baik...TEAM LEADER Yang membantu dan menjadi tulang belakang kejayaan bersama" Yakin!! anda berada di landasan yang betul..


Nota Kaki: Permulaan yang merempuh halangan yang berlipat ganda...Insyaallah..Allah balas dengan kejayaan dan kegembiraan yang lebih berlipat kali ganda. Di sebalik 1 kejayaan, ada 10 kegagalan di belakangnya...





Tuesday, October 25, 2011

::ciptaan ALLAH::

Posted by Vie Zaza at 5:14 PM 0 comments

Published with Blogger-droid v1.7.4

::Percubaan pertama:: premium beautiful::

Posted by Vie Zaza at 7:49 AM 3 comments
Premium Beautiful :Percubaan pertama: Day 1.

Hati ni mmg penuh tanda tanya juga ragu-ragu okey… Mula lah x keruan…Byk yg terbuku di hati… Terfikir di otak pemikiran.. kadang-kadang smpai keluar dari kotak pemikiran tau. Yelah! Percubaan Pertama kata kan…Dalam hati mase tu, sibuk memikir

SeLESA ke?

Tak Sakit ke ?

Boleh kurus Ke?

Pinggang da tak sakit ke??

And the answer is… YESSSSS..!!

Yess my dear… jawapan nya Yes~

Sbb mmg selesa sgt pkai PB ni…

Testimonal perjalanan dari JB ke Shah Alam balik semula ke Melaka dari jam 7.00 am – 11 pm, around 16 hours memakai PB.. still masih selesa and tak sakit.. Malahan rase selesa…Terasa ada benda support kat bhgian2 lemak yg terkeluar dari track tue …hahaha… Wah!! Hati terus berbunga2 okey… lalalalalaaa~

Badan juga rasa tak sakit especially kat bahagian pinggang..Sebab selalunya bila kita dah mula menampakkan lemak2 yg gembira berada di badan- badan kita ni, pinggang pun mula terasa sakit.. ~ Phew! Sbb I pon sama, lemak2 ni cepat betol berkembang!!


Boleh kurus ke? Sure boleh .! Dalam 2 hari pkai PB, tak perlu nak tahan-tahan makan, Eh! Xnak makan coklat la, nnti gemuk! Tak nak makan ini la, sbb takut gemuk! Don’t worry, makan je okey.. Da turun 2KG,, Dari 69 turun ke 67 Kg dalam masa dua hari je tue…

Andai kata la kita continue pkai PB ni, seminggu bape byk bila kita boleh kurus, Kalau sebulan, kalo setahun?!!

Wow~jgn cakap la~ Bdan model pon kalah~
Okey! Continually use PB untuk pastikan anda dapat maklumat tepat juga testimonial yang tepat-

Published with Blogger-droid v1.7.4

Monday, October 24, 2011

:: 13th october 2011::

Posted by Vie Zaza at 10:14 AM 3 comments
yes!!! thats my day...special day for me.... its my birthday... the most happiest day in my life.... especially for this year!!great.. alhamdullilah..masih diberi peluang utk merasainya...

thanks a lot to my family... simple celebration at my home.. thanks and love u all so much....





also celebrate with my love.... fahmi.... thanks dear....



lastly celebrate with geng bus sekolah and fahmi again!!! thanks so much to dear fahmi as a mastermind!! love u dear....





then go to danga bay with fahmi.. romantic nite... hehe...

antara pic yg dpt di ambil...







huhu...tue je ... pkai bju keje tue.. nmpk!nmpk!... hehe...

antara hadiah utk bfday ni.. from my darling chacha...



this one from my sweet wawa...



that it for this year celebration!! waiting suprise for my boyfriend on his birthday!! actually already passed.huhu..just waiting..< abg, i know u read it.. now u smile>...hehe...

notakaki: hari2 istimewa bersama-sama yg tersyg...betapa indahnya! semoga ia berkekalan... amin...
Published with Blogger-droid v1.7.4

::Berbelog dari hujung jari::

Posted by Vie Zaza at 9:47 AM 0 comments
yea! mmg sgt maju,pantas,cepat, juga super cool!!!
kenapa?....
sbb skrg ni nk berbelog tak payah nak tnggu balik umah, bukak wifi, bukak lappy, tnggu browser..pastue tiba2 lappy hang!!!, argghgh!!! okey! situasi ni msti worst!..mase tu pulak tgn ko da melentik2 kat keyboard nak menaip cite yg paling hot ko rase? yg ko je rase kan?..ye..ye... tp xdpt nk hapdate belog!! owhhh..sungguh tensiiioonnn.... tak gitu feeling nya???

tp skrg tak lgi... bermcm2 jenis,bentuk beauty, smartphone di pasaran yg mmg byk kemudahan ni...ape lg!! grab cpat2 1 smartpone kt kedai sblh tue..
siap ada apps utk blogger-droid..gitu namanya kata ko!!
pasnih da boleh update hehari ni...
aku paksa korg baca ceciter aku hehari...hehe...

notakaki: bila dunia tanpa sempadan, tiada sebab kenapa ikatan jauh itu tak mungkin di dekatkan....
Published with Blogger-droid v1.7.4

Friday, June 3, 2011

::Petua Untuk Kurus::

Posted by Vie Zaza at 10:03 AM 0 comments
Assalamualaikum w.b.t

OKey! hari ni ari Jumaat.. menandakan esok sabtu...menunjukkan hari cuti... Jadi secara tidak langsung malam ni boleh tido lewat sikit...huhu...( da jarang tido-tido lewat ni sejak da bekerjaya...ewah~ bekerjaya gitu kan)

Sedikit Petua Yang dikongsikan oleh teman rapat saya.. ( tp belum cuba lagi ni... akan cuba buat gak ni)..

Bahan-bahan

Lobak Merah



Seleri

















Epal Hijau














Peria katak














ni bahan-bahan yang diperlukan.
Semua nya di blender n buat jus..
Juga minum ikut kesesuaian yea...hehehe
So, sape2 yg ada niat nak kurus macam saya.. huhu.... boleh la try petua ni..
mane tau berkesan, ley jadi sy nyer testimonial..
boleh la buat research cmni...hehehee
buat produk, jual kat pasaran..
mesti kalah Jus SoulMate..hehee
waa..kaya raya okey mase ni..
mesti nk beli BMW, Porsche

Dush2x.( effect bunyik kene penyepak tu)..huhu
.please jgn berangan lelebih okey! adeh. 
Lelebih? erlk... ayat apekah?
seperti pengecatan? pemecatan?
sama ke?
Okey! xsama!
Fine~
da lari tjuk ni...
hish...hish..( soundeffect lari laju nak kejar semula tajuk)..
huhu...

Okey, Back to tajuk asal kita,
dont forget to try!
n kalau berkesan please email back to me at
mane tau kita ley share2 pengalaman kan...
Great!!
Chow!

Terimalah 2 rangkap pantun:

Da di du...
Masuk Tidur dulu...

Nota kaki: Tak salah mencuba~

love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

OuR sTOry Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei