Saturday, November 26, 2011

Transformasi... i like!!

Posted by Vie Zaza at 9:40 PM
Salam...


Rasanya lama betul saya tak menjengah blog ni...
Penuh dah ke sesawang kat blog ni... cepat-cepat...sapu sume sesawang yang ada...hehe...


Hari ni nak share satu testimonial dari blog My Great Leader Kak Yaty..


Awesome !!


Sape kata Impian Tak Mungkin terlaksana...
Bagi semua yang bersaiz XLLLL jom mulakan transformasi ke saiz L


Jom kita review!


Sarah Thomas......dah bertunang , muda lagi about 23years,tapi mula2 jumpa dia mmg boleh describe obess....ttp skrg tidak lagi, happy sangat dia, happy lagi kita!! 


Asal nak pakai korset je cz tertarik dgn PB , maklumlah nak kawin x lama lagi, 2012 dgn pasangan y jauh nun di seberang laut. After discussion sarah very excited nak try pakej Slim "beautiful with save & safe" . .... 1 set corset PB + 3 kotak lactolite mengubah segalanya.....

                                     before......95kg!! 2011

                                    before 95 kg OGOS/2011


After 3 months.......d new sarah was born!!!!

after 75kg....NOV/2011

Congratulations Sarah......very happy to see u now!! sarah ni bfore this alami sembelit sejak dr kecil, perlu bergantung pd ubat doktor utk buang air besar, nasiblah family org berada boleh tanggung ubat selama ni utk pastikan dia buang air je........ Alhamdulillah maintanance diri dia dah berkurang sbb LACTOLITE bantu dia buang setiap pagi dgn lancar hanya dgn kos RM158 sebulan , bfore this ubat tu lagi mahal.

Now , Sarah teruskan dgn kotak y ke-4 Lactolite utk dapat BMI yang paling cun!!! Terima kasih Premium beautiful  & lactolite cz memberikan harapan & penampilan baru utk gadis comel ni.....i like Sarah very2 much coz parents dia pun baik2 semua, nnt kawin akak datang ye!!


                                   meletopsss di pasaran!!!!

SOOOOO.......pada sahabat kat luar sana , jom kita sertai kegembiraan mereka ni, jika kami boleh, u olllssss pun boleh....kecantikan bukan utk sesiapa, kesihatan paling utama.....badan overweight macam2 ada, y penting kita tau diri kita amat berharga.



SO u'oll di luar sana..teruja tak nak jadi macam Sarah! 


Jangan tunggu lagi untuk make over diri kita!


PM me ...or just call/sms me at  017-7901314


nota kaki: Jangan takut dengan angka.. berani untuk satu perubahan

0 comments:

love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

OuR sTOry Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei