Wednesday, November 2, 2011

:: Kenapa Saya Pilih PREMIUM BEAUTIFUL?::

Posted by Vie Zaza at 9:49 AM


Salam….

Saja untuk berkongsi rahsia kecantikan dan kesihatan wanita…
Bila sebut kecantikan, kebanyakan wanita akan mula obsess dan berlumba2 ke arah itu…
Bila sebut kesihatan, lagi la semua mengejar tak kira wanita atau lelaki..
Tapi bila sebut kecantikan +kesihatan= semua Org mesti  NAK!NAK!NAK!

Ada berbagai2-bagai cara untuk dapatkan kedua-duanya sekali…
Begitu juga sy… Pling sy nak dptkan adalah..BERAT BADAN YG IDEAL..auuuuwww!!
Susah Kan..
Da byk sgt petua yg di amalkan..Tp berat badan masih macam ni jugak…

Ada org kata minum air jus epal hijau+peria katak+daun saleri+lobak.. blend..minum jusnya…
Sy buat juga!
Tp belum kurus jugak.. Tp derita gak nak minumnya tue..! Rasa jus nya  ,adui!!!
Boleh refer Post saya yg ni.. Petua Untuk Kurus
Kurus ke?? hahahaha..Please...jgn gelak kan diri sendiri!!

Then sy penah juga pegi London Weight Mgt.. Tau kan Mahal?! Errr.. Sy pegi jugak..
Tp kesan kurus mase kat situ..Lepas tue balik umah gemuk balik…
Nak kata sy makan byk, pon x jugak…
Siap ada supplement lagi dia suh makan…
Erk! Duit…duit…sampai kering dibuatnya…

Then beli teh org kampung la..  beli satu jenis teh gak kat farmasi… pUn effect dia buang air besar…
Tp xboleh tahan,,sakit perut memanjang je…


Yang paling tak boleh terima !
Perubahan Ketara!! Only for 8 months boleh naik 14KG!! Ermm…kena buat sesuatu juga

berat badan Ideal masa ni..auwww!!


situasi atas masa pakai seluar Shimano size 29 okey…Berat mase ni baru ~55-58 Kg je ,,, adoi!!!

Tp skrg….erk!!!!



|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|




Oh! Ini saya kah?? 

Ni skrg pkai suar keje Saiz 33.. memg besar la. Berat pling last timbang ~ 69KG!
.sume saiz2 sebelum ni da xley pakai..kena beli suar baru

Yes! Memg kena amik tindakan serius! Lagi la nak tunang,,nak kawin! Xmuat la nanti baju!!

And early Feb lepas…sy ad follow Blog Blogger yg best…
And dia citer Pasal PREMIUM BEAUTIFUL(PB)
Erm.. tergerak gak hati nak pakai..Tp xtau nak contact sape kat JB ni. Atau Pontian..
So,,,terkubur je hasrat tue mcm tue je tau…
Then…
Tiba2 ptghn bulan lepas ada org perkenalkan PB ni pada sy… Org itu adalah Kak Yati! Thanks So Much akak sbb tergerak hati nak promote kat azah,..
Teruja okey!
Tak Pikir 2,3 kali.. Terus grab beli & Jadi Ahli…
Tapi sebelum dpat sy nyer PB..
Sy dapat feel dlu pakai PB…

Ni pengalaman sy pertama kali pakai PB…

Let check Out!


Hah…macam tue la citernyer


Amacam?? Teruja tak nak ada semangat nak kurus, nak cantik, nak sihat & JANA INCOME???

Jangan Lepas kan Peluang ni!! Kadang-kadang Peluang tak datang kali ke 2.. Kalau datang pun..Kita jauh da tertinggal...dan rasa menyesal... juga masa tue la kita akan cakap..
"Kenapa la dari dulu aku tak beli & Pakai"...

Yes...macam sy sbnarnya... Da lama tau.. Tp skrg baru Nak beli & Pakai...
Rasa Rugi Sgt~ 
Pheww~ Lega...SbB SAYA MASIH BELUM TERLAMBAT!!

So, apa tunggu lagi... 
JOm sama-sama ngn sy jadi kurusjadi cantikjadi sihat & Dapat INCOME 

Contact me: 017-7901314
FB: violet_hiraku@yahoo.com
email: norazahsaffee@gmail.com

Segala kemusykilan akan dilayan dengan sebaik mungkin untuk memastikan kedua-dua pihak berpuas hati...ewah~
huhuhu...

Nota kaki: FREE VIETNAM TRIP!! SAPE MAU?????

0 comments:

love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

OuR sTOry Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei