Wednesday, November 2, 2011

:: Kenapa Saya Pilih PREMIUM BEAUTIFUL?::

Posted by Vie Zaza at 9:13 AM
Salam….

Saja untuk berkongsi rahsia kecantikan dan kesihatan wanita…
Bila sebut kecantikan, kebanyakan wanita akan mula obsess dan berlumba2 ke arah itu…
Bila sebut kesihatan, lagi la semua mengejar tak kira wanita atau lelaki..
Tapi bila sebut kecantikan +kesihatan= semua Org mesti  NAK!NAK!NAK!

Ada berbagai2-bagai cara untuk dapatkan kedua-duanya sekali…
Begitu juga sy… Pling sy nak dptkan adalah..BERAT BADAN YG IDEAL..auuuuwww!!
Susah Kan..
Da byk sgt petua yg di amalkan..Tp berat badan masih macam ni jugak…

Ada org kata minum air jus epal hijau+peria katak+daun saleri+lobak.. blend..minum jusnya…
Sy buat juga!
Tp belum kurus jugak.. Tp derita gak nak minumnya tue..! Rasa jus nya  ,adui!!!
Boleh refer Post saya yg ni..

Then sy penah juga pegi London Weight Mgt.. Tau kan Mahal?! Errr.. Sy pegi jugak..
Tp kesan kurus mase kat situ..Lepas tue balik umah gemuk balik…
Nak kata sy makan byk, pon x jugak…
Siap ada supplement lagi dia suh makan…
Erk! Duit…duit…sampai kering dibuatnya…

Then beli teh org kampung la..  beli satu jenis the gak kat farmasi… pUn effect dia buang air besar…
Tp xboleh tahan,,sakit perut memanjang je…


Yang paling tak boleh terima !
Perubahan Ketara!! Only for 8 months boleh naik 14KG!! Ermm…kena buat sesuatu juga

0 comments:

love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

OuR sTOry Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei